Brief Kikkerdag

Op zondag 15 oktober vindt onze jaarlijkse kikkerdag plaats. Alle info vind je in de brief in bijlage

Kampdata zomer 2018

De kampdata voor de zomer van 2018 vind je hier terug: http://www.scoutsherent.be/kampen

Winnende lotjes tombola VLMSE KRMS 2017

Prijs 1 (nespressomachine): 00117

Prijs 2 (microgolfoven): 02739

Prijs 3 (cadeaubon Het Vertier): 01741

Gewonnen? Contacteer groepsleiding@scoutsherent.be

Link inschrijven werkingsjaar 2017-2018

UPDATE 08/08/2017: de inschrijvingen voor het werkjaar 2017-2018 zijn afgelopen, wil je toch nog graag naar de scouts komen? Stuur dan een mailtje naar groepsleiding@scoutsherent.be en we helpen je graag verder.

Inschrijfinfo 2017-2018

Alle informatie omtremt inschrijven voor het scoutsjaar 2017-2018 vind je in de brief in bijlage

Familiedropping 2017

Naar goede gewoonte organiseert Scouts Herent om de twee jaar een leuke familiedropping. Dit jaar is het weer van dat!!! Alle info vind je in de brief hieronder

24 FEBRUARI: SCOUTTEFUIF

Ola guapa, op 24 februari brengt Scouts Herent de Mexicaanse sfeer naar Den Ouden Tijd. Haal die sombrero's, poncho's en ezels maar uit de kast want het is tijd voor een fiesta loca!

We nodigen jullie graag allemaal uit om 21u voor een receptie of om 22u om de dansbenen los te gooien! Hopelijk tot dan!

Bijlage:

Inschrijvingsinfo

Rond maart-april zal hier alle informatie verschijnen omtrent inschrijven voor het scoutsjaar 2017-2018.

Brief Eetfeest 2016

Op zondag 20 november is het weer zo ver, ons jaarlijks Eetfeest. We nodigen jullie van harte uit om te genieten van een heerlijke maaltijd. Alle info vind je in de brief in bijlage.

Brief Kikkerdag 2016

Zondag 16 oktober is het weer tijd voor onze jaarlijkse Kikkerdag. Alle informatie over deze fijne dag vind je in de brief in bijlage.