Inschrijvingsinfo

Inschrijven voor werkingsjaar 2017-2018

Door het grote aantal leden werken wij sinds enkele jaren met een inschrijfsysteem. De inschrijvingen van het scoutsjaar 2017-2018 zijn afgerond. Spijtig genoeg is het maximale aantal leden bereikt bij enkele van onze takken. Het is daarom niet meer mogelijk om in te schrijven bij de volgende groepen:

• Kapoenen Centrum en Kapoenen Doren (jongens en meisjes van 2010 en 2011)
  • Welpen (jongens van 2009, 2008 en 2007)
  • Jong-verkenners (jongens van 2006, 2005 en 2004)

Als scouts vinden wij het zelf ook jammer dat we enthousiaste kinderen en ouders moeten weigeren. Toch is een verdere uitbreiding van de ledenaantallen (voorlopig) niet mogelijk door een tekort aan infrastructuur en leiding. Hierdoor zou een vlotte werking niet meer mogelijk zijn.

Op het einde van die scoutsjaar, mei 2018, verschijnt opnieuw alle info over het inschrijfssysteem op deze website. Hou deze dus goed in de gaten!

Meer info kan je vinden in het document in bijlage "inschrijfsysteem Scouts Herent"